dimarts, 23 d’abril del 2013

Dades 23 d'abril de 2013

El dia d'avui ha tornat a estar dominat per l'estabilitat, amb domini del sol arreu i tant sols alguns núvols baixos a l'est del país que no han arribat a cobrir del tot el cel, amb cel ben serè a ponent i al Pirineu. La previsió per aquesta nit indica continuació de l'estabilitat així com demà, tant sols amb alguns núvols baixos cap a l'est. De cara a dijous, l'aproximació d'una petita pertorbació mediterrània ens portarà un augment dels núvols i fins i tot algunes pluges febles sobretot prop del litoral, temps que continuaria divendres, i sembla que el cap de setmana el temps seria encara més inestable, amb una pertorbació més activa i possibilitat de pluges i temps força fresc.

Les temperatures màximes d'avui han pujat una mica i s'han mogut entre els 18 i 22ºC, mentre que les mínimes han baixat lleugerament i han oscil·lat entre els 2 i 4ºC, amb vent fluix de mestral al matí i encalmat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada