dilluns, 1 d’abril del 2013

Dades 1 d'abril de 2013

Avui hem tornat a tenir un nou dia dominat pel temps insegur i inestable, amb cel tapat i pluges febles al matí, obertura de clarianes a migdia i primera hora de la tarda, i nous ruixats que han avançat de nord a sud i que ens han afectat a mitja tarda. En conjunt les quantitats no han estat gaire importants, sempre més abundants cap al nord-est. Aquesta nit el cel es mantindrà variable amb alguna boira demà al matí a zones arrecerades del vent, que bufarà moderat a la plana, i demà al matí tindrem un dia assolellat, amb una tarda on tornaran a créixer núvols d'evolució i cauran nous ruixats cap al nord. Dimecres tindrem un dia estable, mentre que de cara a dijous i divendres ens podria afectar una nova pertorbació amb ruixats i temps molt insegur. El cap de setmana aquesta pertorbació s'allunya, però ens afectarà una massa d'aire més freda, que farà baixar les temperatures de forma clara, amb algunes nevades al Pirineu i ruixats al nord-est del país.

Les temperatures màximes d'avui han baixat clarament, i s'han situat amb valors entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix variable al matí que ha girat a nord-oest moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 6,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 4,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 5,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 2,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,9 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,5 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada