dimecres, 10 d’abril del 2013

Dades 10 d'abril de 2013

El dia d'avui ha estat meteorològicament molt semblant al d'ahir, amb intervals de núvols alts i mitjos que han anat circulant pel cel sense cap efecte, tot plegat degut al pas de cues de fronts atlàntics molt poc actius i que no deixaven precipitacions. La previsió pels propers dies ens indica continuació del mateix tipus de temps, amb domini dels núvols prims, estabilitat bastant marcada i temperatures en augment, que de cara al cap de setmana ja sembla que assoliran els 20ºC de màxima a bona part del territori. De moment segueix sense veure's cap símptoma de canvis de temps més importants, encara que en aquesta època de l'any les previsions a més dies vista són menys fiables.

Les temperatures màximes d'avui han continuat pujant lleugerament, i s'han donat valors entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes s'han assolit valors entre els 4 i 6ºC, amb vent fluix i amb algun cop moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada