dimarts, 16 d’abril del 2013

Dades 16 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia de nou estable i tranquil, per bé que amb domini del núvols prims a la tarda degut al pas d'un front atlàntic pràcticament desfet i que no ha portat precipitacions enlloc. Aquesta nit seguirà més aviat tapat, i de cara a demà s'aclarirà ràpidament a primera hora, quedant un dia molt assolellat i una mica calorós, ja que la bossa d'aire càlid africana que ens afecta demà arriba al seu màxim. Per tant les temperatures seran força altes amb sol tot i que podria haver-hi una mica de calitja. De cara a dijous sembla que seguiria l'estabilitat, però ja amb temperatures lleugerament més baixes, i seria de cara a divendres quan ens passaria un front fred amb alguns xàfecs i una clara baixada de temperatures, les quals es normalitzarien almenys per uns quants dies, amb temps una mica insegur.

Les temperatures d'avui han continuat a la línia alta, amb màximes entre els 23 i 26ºC i mínimes entre els 6 i 11ºC, de nou amb marcada inversió tèrmica a primera hora del matí. Vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada