divendres, 26 d’abril del 2013

Dades 26 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia insegur al matí, amb cels més aviat tapats tot i que amb algunes ullades de sol, i de cara a la tarda s'ha acabat de tapar del tot el cel i han començat a caure ruixats dispersos, que amb el pas de les hores han anat agafant més intensitat i extensió, tot i que han continuat sent molt irregulars. De cara a la nit i demà sobretot fins a mig matí o migdia tindrem ruixats força extensos, localment moderats i amb tempesta, mentre que demà a la tarda les pluges afuixaran i fins i tot es podria obrir alguna clariana. El diumenge i dilluns encara són una incògnita, ja que la posició final de la bossa freda en alçada i la direcció del vent en superfície seran claus per veure si el temps serà plujós o bé tant sols insegur, amb núvols, clarianes i xàfecs aillats. Sembla que el temps insegur podria durar uns quants dies més, amb temperatures que seran força fresques.

Les temperatures màximes d'avui han oscil·lat entre els 15 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 9 i 12ºC, amb vent fluix i de direcció variable. Visibilitat força dolenta, sobretot a partir de migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 1,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 8,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 7,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 9,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 16,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 1,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 8,9 mm
Fenomens observats: pluja, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada