dilluns, 15 d’abril del 2013

Dades 15 d'abril de 2013

Avui hem tornat a tenir una jornada de temps més pròpia del mes de maig que no pas de mitjans d'abril, amb domini del sol tot i que amb alguns núvols prims, i continuació de l'estabilitat ben marcada a tots els nivells de l'atmosfera, amb una bombolla d'aire càlida d'origent africà agafant-nos de ple. La previsió per demà, dimecres i fins dijous és de que tot continui igual, per tant amb molt sol, algun núvol de tarda a zones de muntanya i poques novetats. Sembla que divendres ens podria afectar un front fred que portaria tempestes al nord del país, i que obriria les portes a una clara baixada de temperatures pel cap de setmana, fet que podria tenir continuitat a principis de la propera setmana, amb temps variable i més propi de l'abril.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 10ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada