dimecres, 3 d’abril del 2013

Dades 3 d'abril de 2013

Avui el dia ha començat ben serè a tot el país, i així ha continuat fins a migdia, quan han aparegut núvols baixos des de l'est degut a l'entrada d'una massa d'aire humit, a la vegada que han anat apareixent bandes de núvols prims des del sud que indicaven l'entrada d'una nova pertorbació que ens afectarà aquesta nit i matinada, amb pluges arreu i que no sembla que hagin de ser gaire  importants. Demà i divendres tindrem la pertorbació instal·lada damunt nostre, amb la qual cosa el temps serà molt variable i amb ruixats irregulars a qualsevol lloc. Dissabte i diumenge ens entrarà una massa d'aire més freda, amb vent del nord i ambient gairebé hivernal. Sembla que de cara a la setmana vinent l'anticicló ens podria dominar de ple, amb més sol i temperatures clarament en augment.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins als 14 a 18ºC segons la zona, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 3ºC, amb una lleugera inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix variable al matí, per girar a sud fluix a moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada