dilluns, 8 d’abril del 2013

Dades 8 d'abril de 2013

La jornada d'avui  ha començat amb el cel tapat de núvols alts i mitjos, efecte del front que ens ha acabat de creuar aquesta nit i matinada i que pràcticament no ha portat conseqüències a les nostres comarques. A partir de mig matí s'han anat obrint clarianes i la tarda ha estat més dominada pel sol, tot i que amb alguns núvols poc importants. La previsió indica per demà i pels propers dies un règim de vents de ponent o garbí, amb el pas de diverses línies frontals poc actives que tant sols portaran intervals de núvols, però sense precipitacions, i amb temperatures que s'aniran enfilant els propers dies, essent molt suaus el proper cap de setmana, sembla que amb temps ben estable.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes s'han mogut entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes, que han pujat una mica, s'han mogut entre els 2 i 4ºC en general, amb vent moderat i amb algun cop fort de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada