diumenge, 14 d’abril del 2013

Dades 14 d'abril de 2013

El temps avui ha estat totalment estable i pràcticament sense cap núvol en tot el dia. Seguim amb un anticicló potent en superfície que afecta tot el sud del continent, amb una massa d'aire càlid en alçada que ajuda a estabilitzar del tot  el temps. La única excepció seran les boires i núvols baixos que apareixen en punts del litoral i en alguna vall enclotada. La previsió per la propera nit, matinada i tot el dia de demà ens indica continuació del temps estable, tot i que demà hi podria haver alguns núvols degut al pas d'una cua de front molt feble, i en dies successius tot continuarà igual. A diferència d'ahir, els models a mig termini indiquen la possibilitat de canvis, amb una baixada clara de temperatures a partir del divendres i temps més insegur.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 20 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 8ºC, amb una clara inversió tèrmica al matí a primera hora. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada