dissabte, 9 de març del 2013

Dades 9 de març de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia de temps estable i tranquil, amb nombroses boires matinals i domini del sol amb alguns núvols a migdia i a la tarda. Aquesta nit tindrem intervals de núvols sense precipitacions, i demà de nou les boires matinals seran freqüents, desfent-se totes abans de migdia i quedant un dia força estable i amb temperatures semblants a les d'avui. Entre dilluns i dimarts ens creua una pertorbació una mica més activa, amb ruixats més nombrosos i importants i una notable baixada de temperatures entre dimecres i divendres, amb ambient de ple hivern. Bufarà fort el vent de mestral, la qual cosa sembla que impediria que les glaçades fossin massa intenses. El cap de setmana vinent les temperatures es recuperarien.

Les temperatures d'avui han baixat una mica respecte a les de dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els 12-18ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 5 a 9ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 1,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 1,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada