dijous, 14 de març del 2013

Dades 14 de març de 2013

El temps avui ja ha estat força estable a la major part del país, amb domini del sol tot el dia, mentre que al vessant nord pirinenc ha nevat ben bé fins a migdia per efecte del vent de nord, mentre que de cara a la tarda les nevades també han anat afluixant. La nit es presenta amb vent de mestral que també ha d'anar a menys progressivament, i amb glaçades generals a l'interior. Demà el dia serà ben fred, potser les temperatures màximes comencin a pujar de dia. Dissabte al matí farà sol però de cara a la tarda s'anirà tapant, i no es descarta alguna pluja feble dissabte al vespre i diumenge al matí, mentre que sembla que diumenge a la nit podria ploure de forma general amb una pertorbació del sud que també ens afectaria part de dilluns.

Les temperatures màximes d'avui han oscil·lat entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -4ºC, amb vent moderat a fort de mestral, especialment fort a migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 3,6ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 3,7 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada