dijous, 21 de març del 2013

Dades 21 de març de 2013

Avui el dia ha estat molt estable, amb sol al matí i intervals de núvols alts a la tarda que han anat tapant el cel però que no impliquen cap canvi de temps, es deuen a un front atlàntic molt feble. Demà el dia serà semblant al d'avui, amb molts núvols prims i temperatures que seran més altes que les d'ahir degut a que ens afectarà una massa d'aire molt temperada del sud. Dissabte i diumenge el temps serà més insegur, amb força núvols i possibilitat de ruixats irregulars, amb clara baixada de temperatures el diumenge. L'avanç per la propera setmana indica temps variable i pas de pertorbacions, almenys els primers dies, a diferència de dies enrere que semblava que el temps seria més estable. Els propers dies es podrà afinar molt més sobretot pel que fa referència a la propera setmana.

Les temperatures màximes avui han estat més altes, amb valors compresos entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han mogut entre els 3 i -2ºC, amb inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat molt fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada