divendres, 29 de març del 2013

Dades 29 de març de 2013

La jornada d'avui ha continuat molt variable, amb un matí més assolellat i ràpidament s'ha tapat a migdia, amb alguns ruixadets dispersos que han caigut a la tarda preferentment a l'interior i Pirineu de Lleida. En general han estat poc importants i irregulars, tot plegat degut a l'arribada d'un nou front feble que ens acabarà d'escombrar aquesta nit, amb alguns ruixats més. De cara a demà el vent girarà a mestral i podria bufar moderat, amb la qual cosa l'ambient serà més sec i la visibilitat més bona, amb intervals de núvols i alguns ruixats de tarda al nord-est del país. Diumenge el dia serà estable, tot i que es taparia de cara al vespre, i dilluns ens podria afectar una pertorbació més activa, amb pluges més contínues i extenses. Sembla que la resta de la setmana vinent continuaria el temps ben variable, amb ruixats i temperatures que continuarien si fa no fa com les actuals.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, les màximes s'han mogut entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 9ºC, amb vent que ha bufat fluix amb algun cop moderat entre ponent i garbí.

 Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 1,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada