divendres, 15 de març del 2013

Dades 15 de març de 2013

Avui el temps ha tornat a ser ben estable arreu del país, amb domini del sol de forma general i tant sols alguna boira matinal molt poc important. De cara a la tarda han aparegut alguns núvols alts, primer símptoma de la pertorbació que poc a poc es va acostant des del sud. La previsió per demà ens indica temperatures una mica més altes que no pas dies enrere i cel més tapat, fins i tot amb algunes pluges febles, i vent ja en calma amb tendència a girar al sud. Diumenge seguiria el cel ennuvolat, amb més possibilitat de precipitacions sobretot a la tarda, mentre que de cara a dilluns la pertorbació s'allunyaria i la temperatura tornaria a baixar, tot i que de forma menys acusada que els darrers dies. De moment sembla que la setmana vinent el temps serà estable, i amb temperatures que dia a dia anirien pujant a poc a poc.

Les temperatures màximes avui han pujat una mica respecte les d'ahir, i s'han donat valors entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 0 i -4ºC, amb vent fuix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada