dimecres, 6 de març del 2013

Dades 6 de març de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia molt inestable sobretot al matí, en que han continuat les pluges de la nit passada i fins a migdia, amb quantitats moderadament abundants a tot el país, mentre que a la tarda la pertorbació ja s'ha anat allunyant, amb obertura de clarianes i desaparició total de les precipitacions. Aquesta nit es formaran nombrosos bancs de boira a les planes interiors que es mantindran fins demà a mig matí, amb domini del sol tot i que s'anirà ennuvolant per l'arribada d'una nova pertorbació que portarà precipitacions febles demà a la tarda, no sembla que hagin de ser gaire importants. La resta de setmana continuarem amb la tònica de temps variable, amb pas de fronts poc actius i algunes precipitacions no massa importants, i sembla que es manté la previsió d'una forta baixada de temperatures per principis de la setmana vinent,  caldrà esperar uns dies per determinar quin abast exacte tindria i sembla que seria seca, sense precipitacions.

Les temperatures d'avui han estat força semblants a les d'ahir, amb valors de les màximes entre els 11 i 15ºC i mínimes entre 7 i 10ºC, amb vent fluix de llevant a primera hora però que ha encalmat ràpidament a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 16,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 6,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 12,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 24,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 25,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 15,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 24,9 mm
Fenomens observats: pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada