dissabte, 23 de març del 2013

Dades 23 de març de 2013

El temps avui ha estat el típic de primavera, amb intervals de núvols al matí i alguns ruixats a la tarda, que han estat molt locals i de petita extensió, i amb quantitats que han estat poc importants. Demà el dia serà semblant al d'avui, però els ruixats i les tempestes a la tarda seran més freqüents i extensos que no pas els d'ahir, i amb més intensitat. Demà les temperatures, sobretot de cara a la tarda i vespre, baixaran de forma moderada. La setmana vinent es presenta força variable, amb inestabilitat sobretot els voltants de dimecres, i amb temperatures que no variaran massa.

Les temperatures màximes d'avui han oscil·lat entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes de la matinada passada han estat més altes i han oscil·lat entre els 3 i 6ºC, amb lleugera inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,3ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada