dilluns, 11 de març del 2013

Dades 11 de març de 2013

Avui hem tingut un dia amb temps insegur sobretot  la tarda, amb ruixats irregulars que no han afectat tota la nostra zona, si no que han estat puntuals, amb un matí més assolellat. Demà el dia serà variable al matí amb més núvols a la tarda, i és que demà a la nit i dimecres matí ens creua una pertorbació que portarà ruixats a molts indrets, amb intensitat que encara no està clara segons els models meteorològics i que podria acabar caient en forma de neu a cotes baixes, ja que ens entrarà una massa d'aire fred de forma sobtada. Destacar el vent molt fort que bufarà entre dimecres tarda i dijous un cop la pertorbació es vagi allunyant, mentre que divendre encalmaria molt ràpid per girar el vent a sud el cap de setmana i pujar la temperatura de cop.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb vent que ha bufat destacable de ponent tot el dia.

 Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,3 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada