dissabte, 2 de març del 2013

Dades 1 de març de 2013

Ahir el temps va estar dominat per la pertorbació mediterrània, que va acabar deixant pluges importants al litoral i que pràcticament no van afectar  les planes interiors o bé amb quantitats molt modestes. Fins i tot de cara a la tarda es va anar allunyant i es van obrir algunes clarianes. El temps per avui serà estable, amb boires i boirines matinals i temperatures més suaus de dia, i predomini del sol en general. De cara a demà a la tarda augmentaran els núvols i dilluns a migdia o la tarda arribaran pluges pel sud, que dimarts seran generals i moderades. Possiblement la setmana vinent ens afecti alguna altra pertorbació.

Les temperatures màximes van oscil·lar entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes es van moure entre els 0 i 3ºC, amb vent moderat del nord-est al matí encalmant ràpidament de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 1,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 3,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 1,5 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada