dilluns, 4 de març del 2013

Dades 4 de març de 2013

Avui el temps ha anat canviant al llarg del dia: mentre que a primera hora del matí el cel era ben serè, a mig matí i migdia s'ha anat tapant ràpidament fins quedar un dia força ennuvolat, tot i que sense pluges.A partir del vespre han anat avançant les pluges de sud a nord i a hores d'ara ja comencen a afectar les nostres terres, per bé que de manera poc intensa de moment. Aquesta nit i demà al matí plourà de manera general i moderadament important, amb pluges més importants sempre com més a l'est del país, i demà a la tarda poc a poc s'aniran allunyant. De cara a dimecres segons alguns models podria tornar a ploure, mentre que d'altres ja descarten noves pluges, haurem d'esperar a demà per poder concretar més. Sembla que la segona part de la setmana podria ser més tranquil·la i amb temperatures no massa fredes.

Les temperatures d'avui han estat suaus, amb màximes entre els 7 a 13ºC i mínimes entre els 4 a -3ºC, i notable inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda amb algun cop fort de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada