dissabte, 16 de març del 2013

Dades 16 de març de 2013

El temps avui ha estat dominat pels núvols i clarianes al matí, i ja cel ben tapat a partir del migdia i la tarda, amb alguns plugims i ruixadets febles que han anat caient de forma dispersa i en general amb quantitats de pluja molt poc importants, preferentment al centre i oest del país. Aquesta nit i demà continuarà la mateixa situació, amb cel tapat arreu, humitat alta i precipitacions molt febles, que demà serien una mica més quantioses. Dilluns tot plegat s'enretira i entrarà una massa d'aire més freda, amb vent de mestral, obertura de clarianes i baixada de temperatura. Sembla que la propera setmana serà variable, amb intervals de núvols i un temps no massa definit.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 9 i 13ºC i les mínimes entre els 2 i -3ºC, amb inversió tèrmica marcada. El vent ha bufat molt fluix de direcció sud-est tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 1,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada