diumenge, 17 de març del 2013

Dades 17 de març de 2013

Avui hem tingut un dia molt semblant al d'ahir, per tant amb domini dels núvols i amb ruixadets que han anat caiant a estones, en conjunt amb poca intensitat i de curta durada, tot plegat amb un ambient molt humit. Aquest vespre i nit ens creua un front fred que ens portarà ruixats una mica més destacables, i de cara a demà el temps s'aclarirà més tot i que amb boires matinals freqüents. El vent girarà a mestral que podria bufar moderat i ens portarà una nova baixada de temperatures, si bé no sembla que aquestes hagin de ser massa baixes. La resta de la setmana, almenys els 3-4 primers dies, es caracteritaran per un temps variable, amb intervals de núvols però amb poques possibilitats de precipitació. Ara per ara no es veuen canvis importants de temps a la vista.

Les temperatures màximes d'avui s'han mantingut entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 7ºC, amb vent que ha tornat a bufar fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 2,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 5,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 4,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 1,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 2,2 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 1,1 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada