diumenge, 31 de març del 2013

Dades 31 de març de 2013

La jornada d'avui ha estat ben estable des del punt de vista meteorològic, amb un matí i migdia dominats pel sol i amb algunes bandes de núvols prims que anaven desfilant sense massa conseqüències, mentre que a darrera hora ha començat a augmentar més la nuvolositat pel sud. Aquesta nit el temps tendeix a canviar, ja que ens afectarà una pertorbació que es va acostant pel sud i que ens portarà pluges generals aquesta nit i matinada fins ben entrat el matí, amb quantitats que podrien ser moderades a la nostra zona. A partir de migdia entrarà el vent de mestral amb bastanta força, per la qual cosa el cel s'anirà aclarint i els ruixats es faran més esporàdics, amb temperatura una mica més baixa. Sembla que el temps variable vol continuar uns dies més i fins i tot la inestabilitat torna a augmentar el dijous, amb una nova pertorbació que portaria més pluges, i amb un fort descens de temperatures a finals de setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes han baixat força i s'han situat entre els 0 i 4ºC, amb vent de ponent moderat que ha girat a sud-oest a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 7,6 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada