dimecres, 13 de març del 2013

Dades 13 de març de 2013

Avui hem tingut un dia ben inestable, amb cel tapat pràcticament tapat tot el dia i precipitacions que han començat a caure a primera hora del matí, primer en forma de pluja i posteriorment s'ha transformat en neu i que ha arribat a caure fins bastant avall, per bé que a la majoria de zones no ha arribat a agafar. A la tarda les precipitacions s'han aturat i s'han començat a allunyar cap al mar, ja que la pertorbació que ens ha afectat poc a poc va marxant. Aquest vespre anirà bufant cada cop més fort el vent de mestral, i les temperatures baixaran amb força entre demà i divendres, amb temps ja més estable tret de nevades a la cara nord pirinenca. Dissabte el vent girarà al sud i les temperatures començaran a pujar, mentre que de cara a diumenge i dilluns ens podria afectar una pertorbació atlàntica amb pluges.

Les temperatures han baixat clarament, i les màximes s'han mogut entre els 3 i 6ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i -1ºC, amb vent fluix variable al matí que ha girat a mestral a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,5ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 5,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 6,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 3,4ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 5,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 1,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 5,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 1,5 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada