dissabte, 30 de març del 2013

Dades 30 de març de 2013

Avui hem tingut un dia molt variable un cop més. Al matí el cel es trobava tapat després del pas de la pertorbació de la nit passada, i ràpidament s'han obert clarianes degut a l'entrada del vent de mestral. De cara a migdia i a la tarda han crescut núvols d'evolució que han deixat ruixats a la zona del Solsonès, localment amb una mica de calamarsa i que no han afectat la resta de zones. Demà el dia serà variable, amb més núvols a la tarda i de cara a la nit plourà de forma feble a moderada, amb més clarianes dilluns de cara a migdia i a la tarda amb entrada de nou del vent de mestral.  La propera setmana el temps serà força variable, amb el pas de diverses pertorbacions i amb temperatures que de moment no sembla que vulguin pujar gaire.

Les temperatures enregistrades avui han oscil·lat entre els 12 i 17ºC pel que fa a les màximes, entre els 7 i 9ºC pel que fa a les mínimes, amb vent que ha bufat moderat a fort de mestral, sobretot intens al migdia i a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 2,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 3,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 7,6 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada