dimarts, 26 de març del 2013

Dades 26 de març de 2013

Avui hem tingut un dia molt variable, en la línia dels darrers dies. A primera hora hi havia boira espessa provocada per la humitat de lapluja de la nit passada, i que s'ha anat aixecant progressivament fins quedar un matí i migdia variables. De cara a la tarda s'ha anat tapant de ponent a llevant per l'aproximació d'una pertorbació i han començat a caure les primeres precipitacions pel sud i l'oest del país, que de cara al vespre i nit s'aniran estenent arreu. Demà tindrem un dia força tapat sobretot fins a migdia, amb algunes pluges que no seran massa importants però que poden afectar sobretot punts de l'interior i Pirineu. Pels propers dies, cap de setmana inclòs i fins i tot bona part de la setmana vinent, el temps continuarà en la mateixa línia de variabilitat, amb intervals de núvols i alguns ruixats. Les temperatures es mantindran en una línia molt semblant a l'actual.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes s'han mogut entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 6ºC. El vent ha bufat fluix variable al matí girant a sud-oest (garbí) de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 3,7 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada