dijous, 28 de març del 2013

Dades 28 de març de 2013

Avui hem tingut un nou dia insegur i molt canviant. Mentre la nit passada hem tingut bancs de boira que han estat força espessos i el matí s'ha aixecat tapat amb molta humitat, a partir de mig matí ha començat a bufar el vent i això ha permès l'obertura de clarianes i una millora de la visibilitat. Durant la tarda han crescut nuvolades que de forma puntual han deixat anar ruixats, els quals avui han estat més dispersos i menys importants que dies enrere. La previsió pels propers dies indica continuació de la variabilitat, amb força núvols i algun ruixat demà, més clarianes dissabte amb vent que bufarà de mestral amb unes certes ganes, diumenge el temps serà força tranquil i el vent girarà al sud, i de cara a dilluns es podria anar tapant per l'arribada d'una nova pertorbació a la nit que podria ser una mica més activa que les anteriors. I a més llarg termini, sembla que la variabilitat pot durar encara uns quants dies més.

Les temperatures màximes avui han pujat una mica respecte a les d'ahir, i s'han mogut entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 9ºC, amb vent fluix variable al matí i fluix a moderat de ponent a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 2,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 1,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada