dimarts, 5 de març del 2013

Dades 5 de març de 2013

El temps avui ha estat ben inestable i dominat per la pertorbació situada al sud de la península, que ha provocat pluges força generals a la nit i matinada que puntualment han estat abundants a l'est del país, mentre que a migdia i primera hora de la tarda el temps ha estat més tranquil, amb núvols però sense pluja. A hores d'ara ens comença a afectar una segona tanda de pluges que ja entra pel sud del país i que tornarà a afectar-nos de ple aquest vespre i nit, fins demà al matí, amb quantitats moderadament importants per estabilitzar-se més de cara a demà al vespre. Els propers dies seran de temps insegur però no sembla que hi hagi d'haver pluges importants, amb temperatures suaus. Com a avanç de cara a la setmana vinent, i de moment amb molt poca fiabilitat, destacar que alguns models indiquen una entrada freda important a primers de setmana, amb vent fort i temperatures que caurien en picat. Caldrà anar seguint per veure si tot plegat es confirma o no.

Les temperatures avui han estat força suaus i amb poca oscil·lació tèrmica entre la màxima i la mínima. Les màximes han donat valors entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 10ºC, amb vent moderat a fort de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 28,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 5,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 17,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 28,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 29,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 9,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 20,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada