dimecres, 27 de març del 2013

Dades 27 de març de 2013

La situació meterològica continua força variable amb el pas de diverses pertorbacions damunt nostre que, si bé no ens porten pluges molt abundants, sí que mantenen el cel més aviat tapat o amb força núvols, i van caient ruixats per tot arreu, precipitacions que no són massa importants en general però que van mantenint un ambient molt humit. Demà el temps serà semblant, molt insegur i amb força núvols que deixaran alguns ruixats. Divendres es mantindrà el temps inestable i dissabte ens entrarà el vent de mestral, que provocarà ambient més sec i temps tranquil. De cara a diumenge sembla que el temps seria força estable, mentre que de cara a dilluns i dimarts de la propera setmana torna a augmentar la possibilitat de ruixats. A més llarg termini, de moment els models van indicant continuació d'aquest tipus de temps inestable, amb núvols, clarianes i xàfecs irregulars, ben típic de primavera.

Les temperatures avui s'han mogut entre els 14 i 16ºC les màximes, mentre que les mínimes han pujat clarament i s'han mogut entre els 7 i 9ºC, amb vent que ha bufat molt fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 2,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 2,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 4,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 1,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 2,8 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 1,6 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 2,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada