divendres, 8 de març del 2013

Dades 8 de març de 2013

El temps avui ha estat estable sobretot al matí i migdia, amb increment dels núvols a la tarda per l'acostament d'un nou front fred poc actiu que ens afectarà aquesta nit amb cels tapats i alguns ruixats poc importants. De cara a demà tornarem a tenir temps estable i un nou front entrarà al vespre, molt poc actiu i quasi sense cap efecte. Diumenge s'anirà tapant sobretot de cara a la tarda i vespre amb ruixats, més probables dilluns i dimarts, amb una posterior entrada freda que farà baixar notablement les temperatures però sense arribar a valors molt baixos, sembla que amb l'aparició del vent que tornaria a bufar amb moltes ganes a mitjans de setmana vinent. A finals de la setmana vinent el temps podria tornar a estabilitzar-se de nou.

Les temperatures màximes d'avui han baixat una mica i s'han mogut entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 6 i 10ºC, amb vent moderat al matí i més fluix a la tarda de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,7 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 1,3 mm
Fenomens observats: pluja, arc de Sant Martí, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada