dilluns, 18 de març del 2013

Dades 18 de març de 2013

Avui hem tingut un dia molt estable, amb algunes boires a primera hora que s'han desfet ràpidament,i un dia amb pocs núvols i bona visibilitat degut al vent de ponent que ha bufat sobretot al migdia i tarda. Demà el dia serà molt semblant, estable i amb domini del sol, i amb el vent que a poc a poc anirà afluixant. Dimecres ens afectarà una pertorbació feble que s'acosta pel sud, amb intervals de núvols i alguna precipitació feble, mentre que sembla que de cara a dijous i el divendres serien de nou força estables i amb temperatures més altes. Dissabte ens afectarà un altre front que no sembla massa actiu, amb núvols i alguna pluja, per aclarir de nou diumenge amb baixada de temperatures. Per tant, temps força variable però amb poques possibilitats de pluja, i amb temperatures en general suaus.

Les màximes d'avui han oscil·lat entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 5ºC, amb vent que ha bufat entre ponent i mestral moderat a fort.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 1,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 2,4 mm
Fenomens observats: pluja, boira baixa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada