diumenge, 24 de març del 2013

Dades 24 de març de 2013

Avui hem tingut un nou dia insegur i típic de primavera, amb un matí variable i una tarda més ennuvolada, fins i tot amb alguns ruixats i tempestes que han caigut a punts de l'interior amb intensitat feble, però que localment ho ha fet amb ganes, amb tempesta i fins i tot amb grans de calamarsa. Aquest vespre encara pot caure algun ruixat residual, tot i que a poc a poc tot plegat s'anirà desfent, i demà al matí el dia serà variable, amb temperatures lleugerament més baixes. La propera setmana es presenta amb temps insegur i cels mig ennuvolats que sobretot les tardes, deixaran anar ruixats i alguna tronada, com sempre molt irregulars i que no sembla que hagin de ser massa importants. Les temperatures seguiran si fa no fa com ara, moderadament suaus.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més baixes que no pas les d'ahir, amb valors entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 7ºC, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 1,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 2,5 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada