diumenge, 10 de març del 2013

Dades 10 de març de 2013

El temps ha estat avui dominat pel sol amb alguns núvols alts i mitjos que anaven desfilant pel cel sense precipitacions, empesos pel fort vent de ponent. Demà el temps serà semblant, amb força sol i intervals de núvols, augmentant aquests de cara a la tarda i vespre. Entre dimarts i dimecres ens afectarà una pertorbació mès activa, amb ruixats i nevades a cotes cada vegada més baixes, ja que ens entrarà una massa d'aire molt fred, amb vent molt fort el dimecres i el dijous. El cap de setmana tot plegat s'allunya i el vent gira al sud, amb possible entrada de pertorbacions des de l'Atlàntic i ja veurem si tot plegat ens porta més pluja o no.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 6ºC, amb vent moderat o una mica fort de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 1,7 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada