dilluns, 25 de març del 2013

Dades 25 de març de 2013

El temps avui ha estat un cop més insegur, amb un matí força assolellat després dels ruixats d'ahir al vespre i la boira espessa que hem tingut durant la nit, amb molt bona visibilitat degut al vent de ponent que bufava. De cara a migdia han començat a augmentar els núvols per l'oest degut a l'acostament d'un nou front no gaire actiu, però que ha tapat del tot el cel i fins i tot han començar a caure pluges molt febles. Aquest vespre i a primera hora de la nit podria continuar plovent de forma feble, i de cara a la matinada tot plegat s'allunyarà quedant un matí i migdia amb sol. De nou de cara a la tarda es taparà i al vespre i nit podria tornar a ploure una mica. Dimecres serà un dia més ennuvolat i amb plugims febles que anirien caient. Sembla que aquest tipus de temps insegur i amb temperatures no massa altes podria continuar uns quants dies més, fins ben entrada la propera setmana.

Les temperatures màximes d'avui han baixat lleugerament respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 5ºC, amb vent moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 3,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada