dimarts, 12 de març del 2013

Dades 12 de març de 2013

El temps avui ha estat insegur una jornada més, amb cels variables i ruixats i algunes tempestes sobretot al nord del país, on puntualment han estat una mica forts. Aquesta nit i demà al matí ens arriba una pertorbació que provocarà més ruixats arreu, irregulars i localment moderats, i que degut a que ens entrarà una massa d'aire molt freda la cota de neu d'anirà situant en alçades de 500-600 m, per tant és possible que demà al matí nevi a la nostra zona, si bé no sembla que hagi de caure amb massa intensitat. A la tarda, un cop tot plegat es vagi enretirant cap a l'est, ens entrarà una forta ventada de mestral, que portarà aire molt fred i que durarà fins la nit de dijous a divendres, amb ràfegues fortes. Sembla que de cara al cap de setmana tot canvia de nou, i ens afectarà una pertorbació atlàntica amb vents del sud a partir del diumenge, que per una banda portaria temperatures força més suaus i per altra banda podrien venir més pluges.

Les temperatures màximes d'avui han estat semblants a les d'ahir, amb valors entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i 5ºC, i amb vent que ha bufat entre fluix i moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,7 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 10,6 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 1,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada