dissabte, 2 de març del 2013

Dades 2 de març de 2013

Avui hem tingut un dia estable, amb algunes boires i núvols al matí, i sol a la tarda arreu del país. Un cop s'ha allunyat del tot la pertorbació que ahir ens va afectar de manera indirecta, ens arriba una falca anticiclònica que durarà tot el cap de setmana, amb temps estable i tranquil. De cara a demà a la tarda començaran a aparéixer núvols al sud del país que són el primer símptoma del canvi important de temps que ens arribarà la setmana vinent, amb pluges que dimarts seran generals i moderadament importants, i possiblement en dies posteriors ens arribin noves pertorbacions amb més pluges. Les temperatures no seran espacialment baixes, per la qual cosa la neu caurà a cotes força altes.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -2ºC, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,1 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada