dimecres, 20 de març del 2013

Dades 20 de març de 2013

El temps avui ha estat en general estable i amb domini del sol, després d'una nit inestable en que el pas d'una feble pertorbació ha portat pluges febles a la major part del país. La previsió pels propers dies indica temps estable demà i divendres amb una clara pujada de temperatures, ja que ens afectarà una massa d'aire més temperada del sud, mentre que dissabte i diumenge el temps serà més insegur amb el pas de diferents pertorbacions que no semblen molt actives, amb cels tapats, algune ruixats i temperatures més baixes. De cara a la setmana vinent de moment es manté la previsió de temps estable, tot i que encara falta molts dies i podria canviar tot plegat.

Les temperatures avui han pujat clarament respecte a les d'ahir, amb màximes entre els 12 i 17ºC i mínimes entre els 3 i 6ºC, i amb vent fluix variable al matí girant a nord-oest fluix a moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 1,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 1,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 2,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 1,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 1,0 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada