dijous, 7 de març del 2013

Dades 7 de març de 2013

Avui la situació ja ha estat molt més estable que en dies enrere, amb algunes boires matinals i un matí en general assolellat. Durant la tarda han aparegut núvols per ponent que han deixat algun ruixat molt poc important a la tarda, tot plegat degut al pas d'un front molt feble. De cara a aquesta nit es tornarà a aclarir i demà al matí hi haurà moltes boires, i de nou el temps serà tranquil i amb temperatures suaus. De nou al vespre es taparà i podria ploure una mica, sembla que de nou poca cosa. El cap de setmana serà estable tot i que amb alguns intervals de núvols, i sembla que dilluns-dimarts ens creuaria una nova pertorbació que en allunyar-se ens faria entrar aire força fred, tot i que sembla que la magnitud de l'entrada freda no serà tant important com semblava dos dies enrere. En tot cas, encara falta dies per acabar de concretar l'abast d'aquesta situació.

Les temperatures han estat molt suaus, amb màximes entre els 15 i 21ºC i minimes entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 10,1 mm
Fenomens observats: pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada