diumenge, 12 d’abril del 2015

Fotografies de la setmana (6 al 12 d'abril de 2015)

Dilluns 6 d'abril: dia amb força núvols baixos al matí i més clarianes a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 7 d'abril: en general tot va continuar igual, amb temps estable, intervals de núvols baixos i sense precipitacions. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimecres 8 d'abril: aquell dia vam tenir cel completament serè, sense ni un sol núvol i amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 9 d'abril: els camps de colza, aquest any molt freqüents a la comarca gràcies a les pluges de setembre que en van permetre la sembra en condicions, ja comencen a florir. Imatge d'un camp a Castellfollit de Riubregos:
Divendres 10 d'abril: de nou el temps va ser molt tranquil i dominat pel sol, amb alguns núvols prims decoratius. Imatge des de Calaf mirant cap a Aleny a la tarda:
Dissabte 11 d'abril: el temps va estar dominat per intervals de núvols prims amb clarianes cap al nord. Imatge als plans de Conill a la tarda:

Diumenge 12 d'abril: el dia ha començat amb cel força serè i tant sols alguns altocúmuls que s'han desfet ràpidament, quedant un dia molt serè:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada