dimarts, 28 d’abril del 2015

Dades 28 d'abril de 2015

El dia ha estat molt tranquil, amb un matí de cel pràcticament serè i tarda amb núvols alts que han anat augmentant de sud a nord fins tapar el cel al vespre, tot plegat degut a l'aproximació d'un petit embossament d'aire fred i que ens arribarà demà durant el dia, amb força més núvols i alguns ruixats, sembla que no massa importants i de curta durada. Demà les temperatures seran una mica més altes, sobretot pel que fa a les mínimes. Dijous el temps ja tornaria a ser ben estable, i sembla que pel cap de setmana es preveu un temps ben estable i amb temperatures en augment, sobretot de cara a diumenge, i amb valors que es podrien apropar als 30ºC als punts més càlids. A principis de la propera setmana seguiria la mateixa tònica.

Les màximes del dia s'han situat entre els 17 i 23ºC,i les mínimes entre els 3 i 9ºC, amb vent de mestral moderat a primera hora del matí i molt més fluix la resta del dia, bona visibilitat i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:     3,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    22,5ºC
T. Mínima:      5,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:        3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,1ºC
T. Màxima:  4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada al matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada