diumenge, 5 d’abril del 2015

Fotografies de la setmana (30 de març a 5 d'abril de 2015)

Dilluns 30 de març: la setmana va començar amb molts núvols alts i mitjos però sense més conseqüències. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 31 de març: dia dominat pel sol tot i alguns núvols prims que es van presentar durant el dia. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap el nord:
Dimecres 1 d'abril: dia amb molt bona visibilitat i domini del sol a causa del vent de mestral que va bufar moderat durant tot el dia:
Dijous 2 d'abril: un dia més,el temps va estar dominat pel sol, amb núvols prims poc importants,vent de mestral moderat i molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf :
Divendres 3 d'abril: sense canvis en la situació, i temps estable i tranquil dominat pel sol amb intervals de núvols prims:
Dissabte 4 d'abril: el matí va estar força ennuvolat a primera hora, però ràpidament es van anar desfent els núvols quedant un dia clar i amb bona visibilitat,sobretot a la tarda:
Diumenge 5 d'abril: el dia ha començat amb molts núvols baixos, però a migdia ja s'han desfet del tot, quedant un dia completament assolellat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada