dilluns, 20 d’abril del 2015

Dades 20 d'abril de 2015

La setmana ha començat amb temps estable i nombroses boires i núvols baixos que s'han desfet molt depressa deixant un dia assolellat o amb alguns núvols decoratius  i poc importants. La situació seguirà de la mateixa manera i demà al matí tornarem a tenir algunes boires i ambient fresc, mentre que demà durant el dia aniran apareixent núvols prims de ponent a llevant degut a l'acostament d'un embossament d'aire fred en alçada feble i que ens afectarà el dimecres. Dimecres tindrem més núvols i alguns ruixats no massa importants amb ambient  una mica més fresc, i dijous el temps tornarà a ser de nou més estable. Ara com ara no es veuen canvis de temps importants a la vista.

Les temperatures màximes han anat entre els 17 i 20ºC, i les mínimes entre els 4 i 7ºC, amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat elevada al matí amb mala visibilitat, i moderada amb bona visibilitat a la tarda. El vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:        6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,3ºC
T. Màxima:  7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada