dimarts, 21 d’abril del 2015

Dades 21 d'abril de2015

Avui hem tingut un dia de temps molt estable, amb domini del sol, algunes boires localitzades de matinada i núvols prims sobretot a la tarda i a ponent, no s'han produït precipitacions. La propera nit augmentaran els núvols de sud-oest a nord-est per l'apropament d'un petit embossament d'aire fred en alçada, i demà tindrem més núvols i alguns petits ruixats, locals i sembla que ben poc importants, amb obertura de clarianes a la tarda i vespre. Dijous tindrem alguns núvols,i no es descarta el creixement de nuvolades a la tarda a zones de muntanya i algun petit ruixat, sembla que ben poca cosa. Les temperatures seran una mica més altes de dia. De cara al cap de setmana el temps serà molt tranquil, amb domini del sol i temperatures molt suaus, i sembla que de cara a principis de la propera setmana podríem tenir ruixats i una posterior baixada de temperatures.

Les màximes del dia d'avui s'han situat entre els 20 i 23ºC, i les mínimes entre els 5 i 9ºC, amb humitat moderada, mala visibilitat a primera hora i bona la resta del dia, i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     22,2ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:        7,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:    23,1ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,1ºC
T. Màxima:  8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada