dimecres, 29 d’abril del 2015

Dades 29 d'abril de 2015

La jornada ha començat amb molts núvols degut a l'arribada d'un petit embossament d'aire fred en alçada des de ponent. A mig matí ha començat a ploure molt feblement, i aquestes precipitacions han persistit fins a migdia, quan s'han començat a obrir moltes clarianes, i ràpidament s'ha trencat la nuvolositat quedant una tarda força serena, tant sols amb alguns núvols. La propera nit no serà massa freda, i es podrien formar algunes boires molt locals. De cara a demà el temps serà bàsicament estable tot i alguns núvols alts i mitjos, i amb temperatures una mica més altes. Divendres la situació serà la mateixa, amb temps molt tranquil, tot i alguns núvols, i temperatures que continuaran pujant. Dissabte i sobretot entre diumenge i dilluns,l'ambient serà pràcticament d'estiu.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i 7ºC, amb inversió tèrmica marcada de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,6ºC
T. Mínima:     3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,2ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    20,6ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    17,2ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:       ---
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,6ºC
T. Màxima:  7,1ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: rosada al matí, pluja molt feble cap a migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada