dissabte, 4 d’abril del 2015

Dades 4 d'abril de 2015

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps bàsicament estable, tot i els núvols de primera hora del matí i que corresponien a un front fred poc actiu que s'ha allunyat molt ràpidament. A partir de mig matí el cel ja s'ha asserenat, i així ha continuat a la tarda, tant sols amb alguns núvols de creixement molt poc importants. Demà tindrem un dia tranquil, amb temperatura força fresca a primera hora i domini del sol durant el dia, i temperatura màxima força suau. De cara a demà a la tarda i vespre podrien aparéixer núvols baixos des del mar, ja que el vent començaria a bufar de llevant,i no s'esperen precipitacions tret de possibles plugims febles al litoral. La propera setmana tindrem temps bàsicament estable, amb temperatures no massa altes.
 
Les màximes d'avui s'han mogut entre els 14 i 20ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 7ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,6ºC
T. Mínima:    5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      16,8ºC
T. Mínima:        7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,7ºC
T. Màxima:  4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada