dijous, 30 d’abril del 2015

Dades 30 d'abril de 2015

A primera hora del matí els núvols baixos i algunes boires eren freqüents a les planes interiors, i un cop aquestes s'han anat desfent ha quedat un dia amb intervals de núvols però sense més conseqüències. La propera nit tindrem de nou alguns núvols baixos independentment de núvols alts i mitjos que entraran per ponent degut al pas d'un front atlàntic molt poc actiu i que tant sols provocarà petits ruixats al Pirineu occidental. La temperatura pujarà més que no pas la d'avui, i de cara a dissabte tindrem intervals de núvols prims i ambient més càlid, mentre que diumenge podria dominar més el sol, i les temperatures serien molt càlides i més pròpies del mes de juny. Sembla que entre diumenge i dilluns arribarem al màxim de calor, i a partir de dimarts les temperatures podrien començar a baixar amb més inestabilitat.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 8ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular i el vent ha bufat molt fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   19,9ºC
T. Mínima:     5,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,9ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,6ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:       5,7ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,2ºC
T. Mínima:      8,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,4ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      22,4ºC
T. Mínima:        4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,1ºC
T. Màxima:  8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada i boirina a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada