diumenge, 12 d’abril del 2015

Dades 12 d'abril de 2015

La jornada s'ha caracteritzat per un temps molt estable i amb ben pocs núvols: tant sols a primera hora del matí hi havia alguns núvols mitjencs a l'est, i per altra banda a la tarda s'han format nuvolades al Pirineu que, de forma puntual, han deixat ruixats. De moment continua la situació molt estancada amb pertorbació molt feble al sud de la península i nosaltres afectats per un anticicló potent que assegura un temps completament estable. La setmana començarà de la mateixa manera, amb domini del sol, temperatures una mica més altes tant les màximes com les mínimes, i amb vent fluix predominant la component est. Dijous podríem tenir un canvi de temps, amb un embossament d'aire fred en alçada que creuarà la península i portarà ruixats, tot i que encara no està clara la intensitat de les precipitacions. A partir de divendres sembla que el temps podria tornar a ser estable.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 18 i 22ºC, i les mínimes entre els 5 i 9ºC, amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   20,6ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,2ºC
T. Mínima:    8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      21,8ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     22,1ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,7ºC
T. Màxima:  9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada