dimarts, 14 d’abril del 2015

Dades 14 d'abril de 2015

El dia ha estat dominat pel temps molt estable i assolellat bona part del dia, tant sols amb alguns núvols prims que han aparegut a a tarda per ponent sense més conseqüències. A nivell general la situació no varia massa, estem sota la influència d'un potent anticicló i amb un embossament d'aire fred en alçada al sud de la península que de moment no ens afecta. La propera nit tornarà a ser molt suau amb algunes bandes de núvols prims, mentre que de cara a demà a poc a poc s'anirà apropant l'embossament d'aire fred, amb més núvols i ruixats de tarda al Pirineu occidental. Dijous la pertorbació ens passarà pel damunt, amb inestabilitat força acusada, ruixats i tempestes freqüents que podrien arribar a tenir certa intensitat, i amb temperatures més baixes. Divendres tindrem temps més estable, mentre que sembla que de cara al cap de setmana podríem tenir temps variable, tot i que encara no està massa clar.

Les temperatures d'avui han estat altes, amb màximes compreses entre els 22 i 25ºC, i mínimes entre els 2 i 11ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  25,6ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      25,1ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,9ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,3ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     24,8ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     25,2ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,8ºC
T. Màxima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada