divendres, 24 d’abril del 2015

Dades 24 d'abril de 2014

El dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols alts i mitjos que hi ha hagut durant tot el matí i fins a primera hora de la tarda. A partir de llavors els núvols han augmentat ràpidament  i el cel ha quedat completament tapat, tot i que sense precipitacions. La propera nit ens arriba un front atlàntic més aviat poc actiu, i tant sols es produiran ruixats febles i dispersos que desapareixeran ràpidament a la matinada. Demà tindrem un dia amb núvols i clarianes i ambient bastant suau pel que fa a la temperatura, mentre que diumenge tindrem matí relativament tranquil, i tarda amb més núvols i amb ruixats al vespre o de cara a la nit amb l'arribada d'una nova pertorbació. Dilluns la temperatura serà més baixa, i sembla que de cara a la propera setmana el temps seria més fresc i revoltat.

Les temperatures han estat més altes que no pas ahir, amb valors d'entre els 22 i 25ºC les màximes, i mínimes entre els 4 i 9ºC.La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   22,0ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,1ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:        8,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,8ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,5ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      24,2ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,4ºC
T. Màxima:  9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada