dijous, 23 d’abril del 2015

Dades 23 d'abril de 2015

Avui hem tingut un dia de temps molt estable, amb domini clar del sol al matí tot i algunes bandes de núvols alts i mitjos que han anat entrant de ponent a llevant, i més núvols a la tarda, amb febles ruixats a les comarques del nord del país. La propera nit serà mig ennuvolada i amb temperatures més altes que la nit passada, mentre que demà tindrem núvols i clarianes sobretot al migdia i tarda per l'acostament d'una pertorbació feble per ponent, que ens podria portar alguna pluja feble la nit de divendres a dissabte. Dissabte tindrem temps de nou estable, i diumenge a la tarda podria augmentar la inestabilitat per l'apropament d'un front fred atlàntic que ens portaria ruixats i algunes tronades, iniciant-se una baixada de temperatures que tindria continuïtat la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 19 i 25ºC, i les mínimes entre els 3 i 9ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,3ºC
T. Mínima:    7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     193ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,9ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,4ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      ---
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,4ºC
T. Màxima:  5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada