dimecres, 15 d’abril del 2015

Dades 15 d'abril de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols alts i mitjos que han predominat bona part del matí, i fins i tot amb domini del sol a l'est del país i amb més núvols com més cap a ponent i cap al sud. A partir de migdia els núvols han anat augmentant molt ràpidament fins deixar un cel ben tapat ja a primera hora de la tarda, i s'han iniciat precipitacions molt febles cap al sud i ponent. La propera nit tindrem cel tapat arreu i poden caure ruixats sobretot a la meitat oest, febles a moderats i sovint barrejats amb fang, ja que la presència de pols a l'atmosfera és notable. Demà tindrem un dia molt insegur, amb força núvols i algunes clarianes, i ruixats i tempestes localment intensos i amb calamarsa, preferentment a ponent, interior i Pirineu i molt menys probables al litoral central i nord, amb temperatures més baixes. Divendres tindríem temps més estable, i entre dissabte i diumenge podríem tenir de nou més inestabilitat, ruixats i tempestes. Les temperatures seran suaus, però no tant altes com dies enrere.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 17 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 10ºC, amb una inversió tèrmica molt notable. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona al matí i regular a la tarda amb calitja, i el vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,7ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      21,9ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,9ºC
T. Màxima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada